8 Eylül 2009 Salı

Ahhh Dişim...


Sen misin 15 aydır ağzında geçici dolguyla dolaşıp,dişçiye gitmekten korkan... Al işte kaç gecedir uykusuz, mutsuz ve ağrıdan deliye dönmüş bir halde yatarsın işte evde... Allah beni de, ağrıdan saç yolduran bu dişi de davul etsin İnşallah :/ neren ağrırsa canın ordadır dedikleri yerdeyim 2 gündür. Canım gidiyor,nasıl anlatsam ne desem bilemiyorum.
Dişçi korkum yüzünden ertelediğim bu tedavi yüzünden günlük hayatım alt üst oldu.. Nefes bile almadan dolaşıyorum etrafta, 2 gündürtoplasan 2 saat uyumamışımdır :( dün gittiğim doktorum,önce güzelce bir fırça attıktan sonra şöööyle okkalısından bir antibiyotik yazarak benieve yolladı ve "üzgünüm bu gece de aynı ağrıyı çekeceksin" dedi... Hakkaten öldüresiye ağrıyan dişimi sivribir yerlere vurup rahatlamayı bile düşündüm.Size komik gelebilir ama hani şu ağrıyan dişini vuran adam hikayesi vardı ya, sanırım adamcağızı anlama noktasına bile geldim. Bu nasıl birşeydir arkadaşşşşş!
Bu nasıl bir işkencedir!?
Acıdan piştim 2 gündür....
Beni merak edenlere duyrulur.... :(
Yarın ki kanal tedavisinin ardından, görüşmek, yazışmak, gülüşmek dileğimle... Şimdi gidip biraz daha acı çekmem lazım (herşeyin bedeli varmış)...
Sevgiler...


6 yorum:

ELİF dedi ki...

Bende diyorum nerde bu kız...

Adsız dedi ki...

:( çok geçmiş olsun..
inşallah yarına bişey kalmaz.

Yazmak Keyiftir dedi ki...

Sevgili Bedardem!
Beni çok sevmen için yazıyorum. Benim babam, dedem, büyükbabam dişhekimi. Ben de diş hekimi değilim... Çok geçmiş olsun. Namussuz gece yapar yapacağını. Yatakta ve geç saatte yapar hınzırlığını. Bir an önce sağlığına, mutluluğuna kavuş.
sevgiyle.

cihan dedi ki...

diş bu korku felan dinlemiyor mevzubahis diş ise korkunu bi şekilde yenecen güzelim.Tecrübe konusuyor :P . Geçmiş olsun bir daha bukadar sallamazsın umarım diş problemlerini :)

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

ELİF,bir diş beni devirdi inanır mısın?
Verago,çok teşekkürler ama daha tedavi bitmedi :(
Seni çok sevdim ALİ abi:))
Cihancım bir atasözü var tam da yeri geldi, "hoca verir talkımı,kendi yutar salkımı" küçük bir çocukken dişçi yüzünden eve kapanıp, küçük bir kızı ne hale sokmuştun, hatırlatırım :))
hepinize sevgilerimle ;)

cihan dedi ki...

canım benim sen hala unutmadın mı o olayı (hoş bende de vicdan azabı olarak durur halen 23 sene geçmesine rağmen ) bak şimdi üzdün beni :((((( kabuk baglamış yarayı kaşımak zorundamıydın sen !!!!! :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails