19 Haziran 2009 Cuma

biraz yeŞiL, biraz Zaman, biraz inSan...

O kadar uzun zamandır hayalleniyorum ki bir yerlere gitmeler üzerine... Haftasonlarını iple çektiğim, dünya kadar gidecek yer tespit ettiğim ve her seferinde yerime çivilendiğim bir sürü zamanlarım oldu maalesef. Ama bu sefer başka; yarından itibaren gerçekleştireceğim planlar sayesinde içimde kelebekler uçuşmaya başladı bile. Çok zormuş gibi, aynı yere kilitlenip kalmak zorundalığı sinir etmekten öte geçmişti artık ve acil birşeyler yapmalıydı.
İşte şimdi açıklıyorum:
Hafta sonunda (yani yarın) Polenezköy' e, yeşille sevişmeye gidiyoruz. Sabahın erken saatlerinde sevilen birkaç arkadaş, çekirdek bir aile, biraz öte-beri ve şöforü olan bir arabayla :) yola çıkılacak.

Önce rastgele bir yerde mükellef bir kahvaltının ardından, kırlara yayılmış minderlerin üzerinde tatlı sohbetler, Rüzgar'la kovalamaca, belki hamakta kaçamak bir şekerleme... Ahhhhh.. Bu son derece sıradan şeyleri yapma lüksüne erişebilmek için ne kadar bekledim ben. Umarım bir sorun çıkmaz ve aklımdakilerden daha fazlasını yapmam için Tanrı bana izin verir!

Böyle bir mükafatı hakettim ben!!!
Evrene bütün içselliğimle sesleniyorum:

Bana istediklerimi ver ve ışığını üzerimden ayırma...

Sevdiklerimle mutlu bir zaman isteği alt tarafı.... bu o kadar da zor değil..... Lütfen!!!


2 yorum:

MOMOL dedi ki...

inş. herşey istediğin gibi olur...yazından anladığım kadarıyla buna gerçekten ihtiyacın var;)

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

oldu oldu... süper oldu ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails