13 Nisan 2009 Pazartesi

RüzGar ile HaftasoNu keyFi

Yine harika bir haftasonu geçirdik oğlumla :) dünyalar güzeli BadeM' im zaptedilmez bir hızla büyümeye devam ediyor ve ben dehşetle izliyorum sadece... Anneler bilirler, aslında hiç büyümüyormuş gibi gelse de çocuklarımız, zaman deli gibi akıp geçer ve nasıl büyüdüklerini anlamayız bile.

Cuma günü yazlıktan aldık oğlumu (biraz zor oldu oradan koparmak) ve hemen eve gittik; biraz oynaştıktan sonra uykuya yatırdım bitanemi, zira muhteşem bir cumartesi gününe uyanacaktık ve zinde olmalıydık :)



Cumartesi sabahı gülücüklerle uyandı güzeller güzeli oğlum (her zaman ki gibi)... önce sıkı bir kahvaltı yaptık elbette. hemen odaya koştuk ve başladık deli gibi oynamaya. O kadar mutluydu ki yüzünü görmenizi isterdim... O mutlu oldukça benim içimin yağları eridi, ömrüm uzadı sanki... Ona baktıkça insanoğlunun ne kadar muhteşem bir mucize olduğunu farkettim bildiğim halde, sanat eseriymiş gibi izledim hayatımın en güzel parçasını... Tanrıma şükrettim binlerce kez...

Hava biraz serindi ama dışarı çıkmalıydık biraz nefes almak için. Sıkı sıkı giyindiktan sonra yürüyüşe çıktık ailece. Önce uzun bir yürüyüş yaptık sevinç çığlıklarıyla :) sonra dooooğru çocuk bahçesine... kaydıraklar, tahtıravelliler... ne istersen! Bize küçük gelen oğlumuz ondan ona binmek istiyor, kocaman bir çocuk edasıyla hareket ediyordu. Açıkçası bizi şaşırtmayı yine başardı... Üşümüş yanaklarına kıyamadığım için kısa bir süre sonra eve götürmek istediysem de başarılı olamadım, bıkana kadar bindi hepsine defalarca...


Eve geldiğimizde yorgunluktan gözleri kapanıyordu ama hala aklı dışarıdaydı, mamamızı yedikten sonra uzun sürecek bir güzellik uykusuna yatırdım biriciğimi... Mutlu uyandı uykusundan, oldukça keyifliydi... Keyfine keyif katmak annelerin işiydi elbette veeeeeee hemen koşup küveti doldurdum süpriz yapmak için bitaneme :)
aman Allahımmmmmmmm.....!















O sevinç çığlıkları hala kulaklarımda... Çocukların çoğunun banyo yapmaktan korktuğunu ve bunun için nefret ettiklerini duydum birçok arkadaşımdan, bunu çürütmek için Rüzgar'ı banyo yaparken kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Başka bir şekilde mutlu olabileceğini sanmıyorum. Çocuk adeta suda doğmuş gibi... Öylesine mutlu, Öylesine heyecanlı ki suyun içinde, geçmiş yaşantısında bir balık olduğunu düşünmemek işten bile değil :)

Uzuuuuuun ama çok uzuuuuun bir banyo keyfinden sonra naıl rahat bir uykuya dalış yaptığını tahmin edersiniz elbette... Hepimiz günün yorgunluğunu atmak için son derece huzurlu bir içsellikle uyuduk o gece.

Pazar sabahı hemen yazlığa koştuk ailece, anneannemiz bekliyordu... Süper bir Pazar gününü de orada sonlandırdıktan sonra, iş haftasına başlayacağımız için biraz buruk bir havada döndük evimize... Rüzgar şimdi kalbimin sol alt köşesinde oturmuş beni bekliyor, diğer bir macera için heyecanla zaman geçiriyorum...


En kısa zamanda yanındayım aNNesinin güZel oğLuşu....


1 yorum:

ELİF dedi ki...

ohh değmeyin oğluşumun keyfine...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails