17 Ağustos 2009 Pazartesi

Derdime derm@n...

Herkeslere merhaba;
nasıl yoğun bir hafta/haftasonu yaşadım inanamazsınız.. Geçen hafta saat 9' lara kadar işyerindeydim. İzinli olan arkadaşların işlerini devralınca inanılmaz bir tempo içinde buluverdim kendimi. Ama ne tempo!
İşten geç çıktığım için BaLLıma da çok sık gidemedim tabii ki, ee haftasonu da etkinlikte görevli olduğum için birlikte vakit de geçiremedik. Onsuz, kabus gibi bir hafta/haftasonu bitti çok şükür. Canım kocamın desteği ve yardımı hiç eksilmedi üzerimden, ben yokken BaLLıma hissettirmemek için sürekli yanında olmaya çalıştı. BaLLım da "baba"sını görünce çok sevindiği için pek fazla huzursuzluk çekmedi. Gözünde bir alerji peydah oldu neden olduğunu anlayamadığım... bugün annem doktora götürecek. Sanırım bu aralar kumda fazla oynadığı için alerji oldu sol gözünde ama sevimliliğinden birşey kaybettirmedi gözündeki kırmızılık :)
Cumartesi günü Yıldız Parkı kaçamağı yaptık ailece, nasıl sevindi ördekleri, havuzları ve kaplumbağaları görünce.. Çocuk milleti oksijeni, yeşili doğayı ve hayvanları görmeden edemiyor bir kez daha anladım. Keşke yaşadığımız her yer çocuklara göre şekillendirilmiş olsaydı, ne kadar keyifli bir yaşam sürerdik hep birlikte!


Cumartesi günü olmasına rağmen boş denecek kadardı Yıldız Parkı...

BaLLım çok sev di havuzdaki fıskiyeleri :)

Anneyle poz vermeden olmaz... Ama onun derdi poz vemek değil soda şişesine ulaşmak :)

Babayla pipet savaşı yapılıyor.. Herşeye el atmak zorunda çünkü küçük surat :)

Bugün dergiye başlamak ve hatta Cuma gününe kadar bitirmek zorunda olduğumu söylesem bana nasıl moral verirsiniz diye merak ediyorum. O kadar hızlı ve yorucu bir haftaya başlıyorum ki buradan desteğinize çok ihtiyacım olacak. Zira siz benim görünmeyen kahramanlarımsınız :) herşeyimi paylaştığım, görünmeyen dostlarım...

Hadi gayret, hep birlikte bitirelim şu dergiyi.... Desteğinize ihtiyacım var :/



6 yorum:

MOMOL dedi ki...

canım senin en büyük enerji kaynağın ballın:) onu aklına getirdiğin her saniye biliyorumki dergini bitirmek için kendinde güç bulacaksın:)
umarım herşey gönlünce olur:)

ps: ballının göbeciğine bittim, maşallah yaa çok şeker:)

Başak BAŞOL dedi ki...

Canım Benim,

Biz yanındayız ve o muhteşem ailende sana destek...Ne mutlu sana...Hayat enerjin hiç tükenmesin.Ben eminim kalbinde bu kadar sevgi varken sen herşeyi mükemmel yaparsın...Bir şeye ihtiyaç olursa söylemen yeter...Biz burdayız...

Sevgiyle Kal...

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

MoMoL cum; evet en büyük enerji kaynağım ballı oğlum :) ama sizin de hakkınızı yiyemem.. bilmeden o kadar güzel bir mutluluk veriyorsunuz ki.. hepinizi kucaklıyorum.
Not: bu arada sacımla ilgili yorum yapmamışsın, en çok senin için koydum fotoyu :))

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

Güzel Başak; bu kadarını bile duymak beni nasıl sevindiriyor, nasıl çiçeklendiriyor anlatamam canım. tek ihtiyacım olan varlığınız, mutlu yazılarınız :) sevgiyle kal, çok teşekkürler..

MOMOL dedi ki...

ya nasıl es geçtim onu:) farkettim farkettim hatta yakıştığını bile söyledim ama sana iletmedim :)
sarıdan daha hoş olduğunu söyleyebilirim birde slayt gösterine bayıldım çok şekersiniz:)

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

çok teşekkürler MOMOLum... ben de çok beğenerek hazırladım slaytı.. şimdiki çocuklar çok şanslı bu konuda, benim bikaç fotom var eskiden kalan :/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails